Stok! AQUAmagic tekstiller için 3 + 1

22 марта 2021

Birbirinin aynısı olan üç tekstil ürünü satın aldığınızda, dördüncüyü hediye olarak alacaksınız

22 Mart'tan (Moskova saati 10: 00'dan) 29 Mart'a (23:59 Moskova saati) kadar üç ürün satın alırken - dördüncüyü hediye olarak alacaksınız!

Nasıl çalışır?
Seçili çeşitten 3 özdeş ürünü sepete eklerken, 4. konum otomatik olarak ücretsiz olarak eklenecektir.
6, 9 vb. Satın alırken mallar, 2, 3 vb. alacaksınız. buna göre hediye.
Promosyonun hem çevrimiçi mağazada hem de şirketin bölge merkezlerinde geçerli olduğunu lütfen unutmayın.
 
Aşağıdaki pozisyonlar promosyona katılır:

# 02125 Aquamagic LUXE araba havlusu, araba yıkamayı basit ve kolay hale getirecek. Mikrofiberin önemli miktarda nemi emme yeteneği sayesinde, kaput, bagaj ve hatta araba camları gibi geniş yüzeyleri hızlı bir şekilde temizleyebilir.

# 02201 Aquamagic NEGA kozmetik peçete, cildi nazikçe temizlemenizi sağlayarak hafif bir peeling etkisi sağlar. Kullanımı cildin cilt bakımına, nemlendirici kozmetik ve yağlara olan duyarlılığını artırır.

# 02221 Kozmetik peçete Aquamagic NEGA (bej) cildi nazikçe temizler. Peçetenin özel dokusu hafif bir peeling etkisi sağlar ve kozmetiklere olan duyarlılığı artırır.

# 02265 Aquamagic UJUT kuru temizleme için hassas peçete, pürüzsüz yüzeyleri parlatır. Takı, bijuteri, LCD ekranlar ve iç mekan bitkilerinin bakımı için uygundur.

# 02257 Aquamagic ABSOLUTE Nervürlü Bez, metal ve krom dahil tüm yüzeylerdeki kiri temizlemek için uygundur. Çizgi veya tüy bırakmaz.

# 02258 Involver mitten Aquamagic ULTRA ağır yağlı kirleri temizler. Genel temizlik için uygundur.

# 02202 Aquamagic NEGA ovma mitten, ölü epidermal hücrelerin cildini nazikçe temizler, genç hücrelerin büyümesini uyarır, nazik bir masaj sağlar, kan dolaşımını iyileştirir ve cildin yenilenmesini destekler.

# 02290 Aquamagic LASKA pembe duş mitten cildi kirlerden, makyaj kalıntılarından etkili bir şekilde temizler ve ayrıca lipid bariyerine zarar vermeden ölü hücreleri nazikçe temizler.

# 02203 Süngerler Diş temizliği için Aquamagic LASKA, 2 adet diş macunu kullanmadan dişleri etkili ve dikkatli bir şekilde temizler ve parlatır. Eşsiz mikrofiber dokusu sayesinde diş etlerine nazikçe masaj yapılması, dil ve yanak yüzeylerinin hijyeni sağlanır.

# 02263 Aquamagic LASKA makyaj temizleme süngeri, kozmetik kullanmadan cildi kolayca ve nazikçe temizlemenizi, maskara dahil makyaj kalıntılarını gidermenizi sağlar.

# 02278 Aquamagic LASKA peeling süngeri derin bir peeling etkisi ve masaj etkisine sahiptir, rejenerasyon süreçlerini tetikler. Düzenli kullanımla cildiniz pürüzsüz, mat, siyah nokta ve dökülme olmadan, sıkı ve tazedir.

# 02256 Sünger "Involver" Aquamagic ABSOLUTE green sadece inatçı kirleri bile kolayca çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda bunlarla uzun süre başa çıkmaya da yardımcı olur.

# 02274 Disk "Involver" Aquamagic ULTRA esnek şekli erişilemeyen yerlerin temizlenmesi için uygundur. İnatçı lekeleri ve yağları çıkarmak için uygundur.

Promosyon Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Beyaz Rusya, Ermenistan, Gürcistan, Özbekistan, Avrupa, Ukrayna, Azerbaycan, Türkiye, Mısır, Moldova'da 22 Mart (Moskova saati 10:00) ile 29 Mart (23:59 Moskova saati) arasında geçerlidir. .

KEYİFLİ VE KARLI ALIŞVERİŞ DİLİYORUZ!