Promosyon! – BioTrim tüm çamaşır yıkama tabletleri için 15%

30 марта 2021

İndirimli ürünler satışa açılmıştır

İlkbahar - tüm kışlık giysileri yıkamanın ve onları uzun süre için dolaba kaldırmanın zamanıdır!

30 Mart'tan (Moskova saatiyle 10:00) 6 Nisan'a kadar (23:59 Moskova saati) BioTrim yıkama tabletlerinin  %15 indirimle satın alabilirsiniz.

BioTrim Çamaşır yıkama tabletlerin kullanımı çok kolaydır ve tüm kumaş türleri için mükemmel uyum sağlar.

Tüm çamaşır yıkama tabletlerin türleri kumaşların rengini ve yapısını koruyacak şekilde, özenle işlenecek şekilde tasarlanmıştır. Suda kalıntı bırakmadan hızla çözülür. el ve makine yıkama için uygun. Güvenle kullanılır.

 

#03101 BLANC. ÇAMAŞIRLAR İÇİN YIKAMA TABLETİ yatak çarşafların ve giysilerin yıkaması için uygundur. Kiri tamamen çözerek,  hiç giyilmemiş tertemiz hallerine geri döndürüyor. Zor lekeleri ayırıyor ve bunlarla hassas bir şekilde başa çıkıyor. 

#03102 VERONA. KADİN ÇAMAŞİRLARİ İÇİN YİKAMA TABLETİ macadamia yağı sayesinde,  hassas bayan iç çamaşıra nazik bir tutum ve ellerinizin cildi için ek bakım sağlayacaktır.

#03103 NANNY. BEBEK ÇAMAŞIRLARI İÇİN YIKAMA TABLETİ — aloe özü ile özel olarak formüle edilmiş bebek giysilerinin hipoalerjenik yıkanması için en iyi yardımcılar - bebeğin cildini korumak için iyileştirici ve yatıştırıcı bir etkiye sahiptir.

Promosyon fiyatı: 65,10 TRY

Promosyon 30 Mart'tan (Moskova saatiyle 10:00) 6 Nisan'a (23:59 Moskova saati).


MUTLU BİR ALIŞVERİŞ DİLİYORUZ!