Türkiye'de yeni ürünler! AQUAmatic MOP ataşmanları, çevre dostu bulaşık makinesi tozu ve BIOTRIM leke çıkarıcı

2 ноября 2021

Yeni öğeler satın alınabilir

Türkiye'deki en yeni ürünlerle temizliği bir zevk haline getirin: üç AQUAmatic MOP başlığı, BioTrim Mystik çevre dostu bulaşık makinesi tozu ve BioTrim Natural Leke Çıkarıcı.

# 02154 AQUAmatic MOP Nozül No. 1 Üniversal, çeşitli yüzeylerin iz ve tiftik bırakmadan hem ıslak hem de kuru temizliğine izin verir. Dokuma taraf, kiri toplamada ve suyu emmede mükemmeldir, yumuşacık taraf ise parke ve halılardan kuru temizleme ve toz giderme için tasarlanmıştır.

# 02155 AQUAmatic MOP Nozul No. 2 Islak temizlik için çeşitli yüzeyleri kolayca temizler, kiri çıkarır, iz veya tiftik bırakmaz. Yumuşacık yüzeyin özel emiciliği, dökülenlerin hızlı bir şekilde alınmasını ve güvenli bir şekilde tutulmasını sağlar.

# 02156 AQUAmatic MOP Nozul No. 3 Kuru temizleme için, nemlendirilemeyen zeminler için idealdir. Brosse kumaşının benzersiz dokusu, silme sırasında elektriklenir ve en küçük toz parçacıklarını odanın etrafına dağıtmadan çeker.

Nozul fiyatı: 86,1 lira
Hacim: 8PV

# 03226 BioTrim MYSTIK Eco Bulaşık Makinesi Tozu, zor lekeleri etkili bir şekilde çıkarır, iz bırakmadan bulaşıklarınıza ve cihazlarınıza parlaklık ve parlaklık katar. Her tip bulaşık makinesi için uygundur, kireç oluşumuna karşı korur.

Fiyat: 71.8 lira
Hacim: 7 PV

# 03229 BioTrim Natural Leke Çıkarıcı / BioTrim Natural Leke Çıkarıcı, 200 ml kahve, çay, yağ, şarap, meyve suyu, soslar, meyveler, çikolata, kozmetik, tükenmez kalemler ve tekstilden işaretleyiciler ve ayrıca eski lekeleri çıkarın. Solmaya karşı dirençli tüm kumaşlar (özellikle pamuk) için uygundur.

Fiyat: 38,6 liret
Hacim: 4 PV
 

KEYİFLİ VE KÂRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİZ!