Yeni Yeşil Elyaf! Araba bakımı için lif. OTO serisi

15 ноября 2021

Ürünler satın alınabilir

Temiz ve bakımlı bir araba, sahibinin gururudur. "Demir at"a çevresel ve ekonomik olarak bakma isteğinizi destekliyoruz! Yeni Green Fiber ile tanışın - AUTO serisi.

Green Fiber, Aquamagic tekstillerinin yerini alan yeni amiral gemisi ürünüdür. Şimdi peçeteler lif olarak adlandırılacak, bu isim onları piyasadaki diğer tekliflerin arka planına karşı olumlu bir şekilde ayıracak. Ürünlerimizin kalitesi değişmeden kalır, ancak yeni ambalaj özel ilgiyi hak ediyor. Daha işlevsel hale geldi ve şimdi temizleme bölgelerinin görüntülerini içeren ipuçları içeriyor. Ayrıca dokuyu dokunsal olarak değerlendirme imkanına sahip olmanız için içinde bir kesme penceresi de bulunmaktadır.

Liflerin benzersizliği nedir? Üretimleri için Japon teknolojisine göre geliştirilen benzersiz dokuma UpPoly'nin elyafı kullanılır. Yüzlerce mikrofilamente ayrılan lif, ıslandığında kılcal bir etki yaratır ve güçlü bir elektrikli süpürge gibi büyük miktarda nem ve kiri emer. Kuruduğunda, lif bir mıknatıs gibi tozu çeker ve tutar.

AUTO serisinde arabanız için en iyi bakım ürünlerini bulacaksınız: ıslak ve kuru havlular, genel temizlik için elyaf ve evrensel eldiven.

Her lifin özel fonksiyonel özellikleri vardır. Şimdi, web sitesindeki ve ambalajdaki her ürün kartında, üç ana özellik için 0'dan 9'a kadar bir ölçekte elyafların aşağıdaki özelliklerini bulacaksınız:
A - emicilik - emicilik
P - parlatma - parlatma
S - ovma - temizleme

Mümkün olduğunca verimli geçmesi için bir temizlik asistanı seçerken bu değerleri kullanın. Her durumda, her şey yolunda gidecek. Geleneksel ürünlerin ortalama sonuçlar gösterdiği yerde, Greenway elyafları bunu mükemmel bir şekilde yapıyor!

AUTO serisinde şunları bulacaksınız:

Otomatik Islak Havlu, aracınızın iç ve dış yüzeylerini temizlemek için çok yönlü mükemmel bir araçtır. Uzatılmış iğne yığını nedeniyle, havlu sıvıyı mükemmel şekilde tutar ve çeşitli kirlerle baş eder.

#08070 AUTO S16, ıslak temizleme, Islak temizleme havlusu, yeşil
#08071 AUTO S16, ıslak temizleme, Islak temizleme havlusu, gri

Fiyat: 191 lira
Hacim: 21 PV

Otomatik Kuru Havlu, herhangi bir yüzeyden tozu, kiri ve dökülen kahveyi veya suyu hızlı ve verimli bir şekilde almanıza yardımcı olur. Krom elemanların çizilmeden parlatılması ve ayrıca araç gövdesinin yıkandıktan sonra yüksek kalitede kurutulması için uygundur.

#08072 AUTO A5, kuru temizleme, Kuru temizleme havlusu, gri-yeşil
#08073 AUTO A5, kuru temizleme, Mavi-gri oto havlusu

Fiyat: 91.60 lira
Hacim: 10 PV

#08074 AUTO S17, temizleme lifi, Temizleme için lif, gri, iç mekanın yüksek kaliteli ve hızlı bir şekilde temizlenmesini sağlar: kuru - ön panellerdeki toz ve kiri toplarken, ıslak - deri ve tekstil yüzeyleri temizler. Camları ve aynaları silerek mükemmel bir şekilde baş eder, onlara parlaklık ve parlaklık verir.

Fiyat: 45.30 lira
Hacim: 5 PV

#08075 AUTO А6, unimitt, Evrensel eldiven, özel kesimi nedeniyle gri-yeşil, araba gövdesini hızlı ve verimli bir şekilde temizlemenizi sağlar. Eldivenin sert tarafı yoldaki kiri, bitüm ve böcek izlerini, yumuşak tarafı ise toz ve kumu kaldıracaktır. Nemi mükemmel bir şekilde emer, arabanın çeşitli yüzeylerine parlaklık ve parlaklık verir. Islak ve kuru temizlemeye uygundur.

Fiyat: 77.30 lira
Hacim: 8,50 PV


KEYİFLİ VE FAYDALI ALIŞVERİŞLER DİLERİZ!