Yeni! Yeşil Elyaf Kitleri

16 декабря 2021

Ürünler satın alınabilir

Temizlik şimdi daha da hızlı!
Greenway'den yeni bir ürünle tanışın: Evinizin ve arabanızın temizliğine özen gösterecek Green Fiber kitleri.

#08061 Ağır hizmet tipi temizleme seti
Herhangi bir yüzeyden karmaşık kirlerin hızlı ve kaliteli temizliği için tasarlanmıştır. Setteki ürünlerin yardımıyla çeşitli yüzeylerden karmaşık kirleri çıkarabilirsiniz. Lifler benzersiz lifleri sayesinde nemi, tozu ve kiri emer, bu nedenle temizlik minimum zaman ve çaba gerektirir.
Fiyat: 165.60 lira
Hacim: 18 PV

#08062 Mutfak takımı
Set, mutfaktaki günlük görevlerle mükemmel bir şekilde başa çıkacaktır: bulaşık yıkamanın yanı sıra mutfak setini ve masayı temiz tutmak. Kitte bulunan lifler kırıntıları toplayabilir, sıvıyı emebilir ve bununla birlikte yabancı maddeleri emebilir. Fiberin içinde kalacaklar ve yüzeye yayılmayacaklar.
Fiyat: 154,50 TL
Hacim: 17 PV

#08063 Genel temizlik seti
Set, evin genel temizliği için tasarlanmıştır. Genel ev temizlik kiti liflerinin başlıca avantajları, çok yönlülükleri ve çok işlevli olmalarıdır: hem ıslak hem de kuru olarak kullanılabilirler ve ayrıca hassas ve krom kaplama dahil olmak üzere çeşitli yüzeyler için uygundurlar.
Fiyat: 165.60 lira
Hacim: 18 PV

#08064 Banyo Temizleme seti
Set banyo için uygundur: Elinizin altında ıslanabileceğiniz, sıhhi tesisat armatürlerini, cam ve ayna yüzeylerini damla ve lekelerden silebileceğiniz ve ayrıca banyoda veya duşta fayanslardan plakları kolayca çıkarabileceğiniz lifler her zaman olacaktır. kimyasallar kullanarak.
Fiyat: 165.60 lira
Hacim: 18 PV

#08076 UniAuto seti
Set, en sevdiğiniz arabanın eksiksiz bakımı için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Çizik, iz ve tüy bırakmayan liflerin yardımıyla gövdeyi, gösterge panelini ve iç mekanı hızla yenileyebilirsiniz. Arabanın temizliğini korumak için özel ürünler kullanmanıza gerek yok, sadece lifler ve bir şişe su.
Fiyat: 198,70 TL
Hacim: 22 PV

#08077 CamOtomatik set
Set, düzenli ancak nazik temizlik gerektiren araba parçalarıyla ilgilenecektir. Temiz cam, ayna ve farlara çizik, iz ve tüy bırakmadan kavuşacaksınız. Aynı zamanda temizleyici kullanmaya gerek kalmaz, lifler tüm işi hızlı ve kolay bir şekilde yapacaktır!
Fiyat: 110.40 lira
Hacim: 12 PV
 

KEYİFLİ VE KÂRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİZ!