Greenway Global Amerika'yı açıyor

13 марта 2022

Şirket resmi olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde satışları açıyor

Greenway Global'in bugün sadece Rusya'da değil, yurtdışında da en hızlı büyüyen ağ şirketi olduğu bir sır değil. Coğrafyamızı sürekli genişletiyor ve kendimizi dünyaya ilan ediyoruz.

Yeni bir seviyenin zamanı geldi - Greenway Global Amerika'yı açıyor!

Bugün, Amerika Birleşik Devletleri sakinleri resmi olarak şirket, işletme, kalite ve uygun fiyatlı eko ürünler hakkında bilgi edinme fırsatına sahipler. Kendilerini, ailelerini ve gezegeni düşünenler için yaratılmış altı markayı aynı anda açıyoruz.

Green Fiber

Elyaf koleksiyonu, evinizi, arabanızı hızlı ve kolay bir şekilde temiz ve konforlu hale getirmenizi ve kendinize iyi bakmanızı keyifli ve verimli hale getirmenizi sağlayacaktır. Green Fiber, rahat bir yaşam yaratmak için çevre dostu ve düşünceli bir yaklaşımdır.

AQUAmatic

Temizlikte en önemli şey nedir - konfor, hız, çevre dostu olma veya güvenlik? AQUAmatic paspaslarla seçim yapmak zorunda değilsiniz. Seri, temizliğin bir zevk haline geleceği ergonomik tasarımlı paspasları içerir.

Kozmetik Anny Rey

Anny Rey, doğal, doğal kadın güzelliğinin yeniden canlandırılması için birinci sınıf bir bakımdır. Her Anny Rey kozmetik ürünü, aktif maddelerin yoğun bileşimi, rahat dokular ve formüllerin amansız gelişiminin bir ittifakıdır.

Güzellik ve gençlik için besin takviyeleri Nutri DLG

Nutri DLG, cildinizi her yaşta sağlıklı ve genç tutacaktır. Seri, cildin yaşlanma sürecine direnmek için özel olarak tasarlanmış formüle sahip ürünler içerir.

Norvia protein sallar

Norvia Active Performance hoş, tatlı bir kokteylde fayda ve keyfin dengesidir. Soya proteinleri ve liflerinin yanı sıra mineraller ve vitaminlerin (E, A, D, B6, B12) kombinasyonu, vücuda antrenmana hazırlanmak ve herhangi bir aktivite sırasında enerji seviyelerini artırmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlar.

Panasonic güzellik cihazları

Serinin çeşitleri, genel bakım ve temizlik için yüz derisinin elastikiyetini uyaran cihazları ve ayrıca ek ataşmanları içerir.

Greenway Global, ekolojinin küpüdür. Üçüncü güce yükseltilmiş bakım:

  1. Her insanı önemsemek.
  2. Şirket ve ortaklar arasında saygılı ve güvene dayalı bir ilişki.
  3. Çevremizdeki kaynaklara ve çevreye özen gösterin.

 

BİRLİKTE TÜM DÜNYAYI FETH EDECEĞİZ!