«Temiz Yürüyüş» — Greenway Global'in en büyük çevre kampanyasıdır

13 июня 2022

Herkesi şirketin eyleminde yer almaya davet ediyoruz

Greenway Global "Temiz Yürüyüş" tarihindeki en büyük çevre kampanyasına Sizi katılmaya davet ediyoruz!

"Temiz Yürüyüş" dünyanın her yerinden ortakların, müşterilerin ve ilgili insanların en sevdikleri güzergahlarda çöp toplamak için sokaklara dökülecekleri bir kampanyadır. Aynı zamanda, çevre için gerçek faydalarla dışarıda vakit geçirmek için bir fırsattır.

13 Haziran-13 Temmuz 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan "Temiz Yürüyüş", katılımcılar istedikleri gün eyleme katılabilir veya her zaman kendileri ve doğa için çevre dostu yürüyüşler yapabilirler.

Hem ekip olarak hem de bireysel olarak kampanyaya  katılabilirsiniz.

Ekip formatı, katılımcının kendi şehrinde benzer düşünen insanlardan oluşan bir ekip toplaması ve çöp toplama ile toplu bir yürüyüş düzenlemesi anlamına gelir. Yürüyüşleri sırasında en çok çöp toplayan en iyi takımlar, Greenway Global'den hatıra ödülleri, eko-hediyelik eşyalar ve hediyeler alacak ve ayrıca şirketin sosyal ağlardaki resmi sayfalarında yer alacak.

Bireysel versiyonda, bir ekip kurmak mümkün değilse veya ekiple yürümenin yanı sıra katılımcı kendi başına çöp toplamak isterse katılabilirsiniz.

Ama asıl mesele, Temiz Yürüyüş kampanyasının çevre dostu alışkanlıklar edinme, arkadaş ve ortakları bir araya getirerek şirketin ilkelerine, ekolojiye ve doğaya karşı tutumuna örnek teşkil etmesi için bir fırsat olmasıdır.

Kampanyaya katılanlar sadece çöp toplamakla kalmayacak, aynı zamanda mümkünse geri dönüşüme verecek.

Kampanyaya  katılmak için:  

  1. linkten kaydolun >>>*
  2. Arkadaşları ve benzer düşünen insanları toplayın veya bireysel olarak katılın.
  3. 13 Haziran-13 Temmuz tarihleri ​​arasında çöp torbalarınızı ve eldivenlerinizi alın ve en sevdiğiniz rotalarda çöp toplamaya başlayın.
  4. Resmini çekin ve  kampanya web sitesine yükleyin >>>
  5. Yürüyüşlerdeki fotoğraflarınızı ve videolarınızı etiketle sosyal ağlarda paylaşın #temizyürüyüş2022 / #чистаяпрогулка2022 

      5 .   Mümkün olan yerlerde çöpü geri dönüşüme götürün.

Kampanya ile ilgili detaylar «Temiz Yürüyüş» web sitesinde ve şirketin sosyal ağlardaki resmi sayfalarında bulabilirsiniz.

Kampanyanın sonuçları 14 Temmuz'da resmi Greenway Global  VK grubunda toplanacak.

*Lütfen dikkat, kampanya web sitesi Rusça ve İngilizce olarak mevcuttur.

 

GREENWAY GLOBAL İLE BİRLİKTE KAMPANYAYA  KATILIN VE ÇEVREYE FAYDALI OLUN!