Yeni! Türkiye'de yeni markalar

16 июня 2022

Satın alınabilecek ürünler

Greenway Global'den Türkiye'de aynı anda birkaç markayla tanışın!

Foet

Foet, güzellik ve doğallık felsefesine dayanan dekoratif kozmetiklerdir. Kompozisyonda gerçek renkler, hoş dokular, basit uygulama ve bakım bileşenleri. Artık her kadın profesyonel makyaj yapabilir.

Sharme Hair

Sharme Hair - doğal bakımı ve çevre dostu ürünleri takdir edenler için kompakt bir hacimde saç güzelliği!

Sharme Hair ile saçlarınız sağlıklı ve kusursuz hale gelecek. %70-80 oranında su içeren klasik şampuanların aksine Sharme Hair katı şampuanlar, maksimum düzeyde bakım yapan aktif maddelerle zenginleştirilmiştir. Yapay koruyucular, koyulaştırıcılar ve boyalar, SLS ve parabenler içermezler. Saç için doğal faydalar ve başka bir şey değil.

Sharme Dent

Sharme Dent doğal ve etkili bir ağız bakımıdır. Sharme Dent diş macunlarındaki bitki özleri ve yağlardan oluşan kompleks, diş ve diş etlerinin yüzeyini nazikçe temizlerken diş çürümesine neden olan bakterileri nötralize ederek tazelik ve rahatlık hissi yaratır.

Sharme Deo

Sharme Deo markasından bir dizi doğal vücut deodorant spreyi, doğal bileşenler temelinde yapılır.

Sharme Deo Sprey, ter bezlerinin aktivitesini nazikçe düzenleyerek cildin nefes almasına izin verirken, tere neden olan bakterileri etkili bir şekilde önler ve nötralize eder.

Nice Code

Nice Code Akne Karşıtı Serum, sorunlu, karma ve akneye meyilli ciltlerin bakımında en önemli adımdır. Bileşimdeki yüksek aktif bileşen konsantrasyonu, iltihaplanma nedenini nazikçe ve etkili bir şekilde etkiler ve iyileşme sürecini hızlandırır, ayrıca yağ bezlerini normalleştirir, cildi vitaminler ve doğal antioksidanlarla doyurur.

 

KEYİFLİ VE KÂRLI BİR ALIŞVERİŞ DİLERİZ!