Grand Marathon-2022: Almatı, Kazakistan. Açık etkinlik bileti satışları başladı

22 июня 2022

Etkinlik 13-14 Ağustos 2022

Greenway Global Grand Marathon-2022, coğrafyamızın ülkeleri üzerinden yolculuğuna devam ediyor. Belaruslu ortaklar tarafından misafirperver bir şekilde karşılandığımız Minsk'i ve ayrıca Almanya'da ilk kez bir maratonla pitoresk Münih'i ziyaret ettik. Belki de bu günlerde sohbetler ve sosyal ağlar neredeyse etkinliğimizden fotoğraf ve videolarla doluydu, kimse kayıtsız kalmadı!

Grand Marathon-2022'e ev sahipliği yapacak bir sonraki şehir 13-14 Ağustos 2022'de Almatı olacak!

Kazakistan uzun zamandır güçlü Greenway Global yapılarıyla ünlüdür, bu yüzden ortaklarımızı tüm dünyaya göstermenin zamanı geldi!

Alma-Ata veya Almatı - Kazakistan'ın güney başkenti, gelişmiş altyapıya sahip cumhuriyetin en büyük şehri, birçok büyük şirketin ofisleri bulunmakta. İş hayatının tüm hızıyla devam ettiği, uluslararası ilişkilerin kurulduğu yer burasıdır. Yerinde sağlam duran ve modernitenin gerçeklerinde aktif olarak gelişen kendine güvenen bir şehir. Burada değilse, Greenway Global ile ortaklaşa işinize başlamaya değer mi? Güçlü mentorlar, köklü bir pazar, gelişmiş iş teknikleri - bunların hepsini Almatı'daki Grand Marathon-2022'de göreceksiniz.

13 Ağustos - Şirketi tanımak veya önemli bir karar vermek isteyen herkesin gidebileceği açık etkinlik. Şirketin Büyük Üstatlarından, Başkanlık Konseyi üyelerinden, Başkan Yardımcısı Inna Zabrodina'dan ve tabii ki Greenway Global Başkanı Leonid Morgunov'dan kişisel motive edici başarı hikayeleri duyacak ve büyümeniz için araçlar alacaksınız.

En son şirket haberlerini ilk öğrenen siz olacaksınız, yakın gelecekte bizi nelerin ilginç ve çarpıcı beklediğini ilk ağızdan duyacaksınız.

14 Ağustos, Başkan Leonid Morgunov ve şirketin Başkanlık Konseyi'nden bir ustalık sınıfının yapılacağı Liderler ve Ustalar için Eğitim Günüdür.

Bugün 13 Ağustos'ta Almatı'daki açık etkinlik için bilet satmaya başlıyoruz.!

13 Ağustos'ta açık etkinlik programı:

  • Kayıt başlangıcı: 9:30
  • Etkinlik saati: 11:00 – 19:00
  • Yer: «Royal Tulip Almaty»
  • Adres: Almatı, Ospanova sk., 401/2

Bilet fiyatı: 490 TRY

Bileti satın almak için >>>

Yakın zamanda Liderler Günü için bilet satışını açacağız. Sitedeki haberleri takip edin!

 

GRAND MARATHON-2022 DE GÖRÜŞÜRÜZ!