Greenway Global haritasında yeni ülke — Meksika

24 июня 2022

Şirket, ortaklık için resmi olarak yeni bir ülke açıyor

Arkadaşlar!

Bugünden itibaren resmi olarak şirket — Meksika ile ortaklık için yeni bir ülke açacağımızı size bildirmekten memnuniyet duyuyoruz!

Meksika, inanılmaz fırsatlara sahip eşsiz bir ülkedir. Bugüne kadar Meksika, ağ ticareti endüstrisinin en gelişmiş olduğu ülkeler listesinde 6. sırada yer almaktadır. Meksika'da iş dünyasının gelişmesi sayesinde Kuzey ve Latin Amerika gibi Amerika kıtasının diğer pazarlarına da kolayca ulaşmak mümkün.

Ağ şirketlerinin Meksika pazarındaki cirosu yılda 6,000.000.000 dolardan fazla!

Greenway Global ile ortaklaşa güçlü bir uluslararası yapı inşa etmek isteyenler için bu harika bir başlangıç — yeni pazar, yeni ortaklar, büyüme için açık yollar.

Ve elbette, yeni bir bölge için yeni ürünler: 

  • AQUAmatic sistemleri — çevre dostu ve kolay ev temizliği için,
  • FOET kozmetiği — her gün ve her etkinlik için kusursuz makyaj için,
  • Fiberler Green Fiber — hem evde hem de arabada çevrenizde rahat bir temizlik yaratmak için,
  • Çözülebilir içecek SAMATA - vücutta sağlığı ve uygun enerji metabolizmasını korumak için,
  • Birinci sınıf bakım kozmetikleri ANNY REY— lux programına göre günlük yüz ve vücut bakımı için

Gelecekte, Meksika'da satın alınabilecek ürün kataloğunu genişleteceğiz.Tüm bu satırları şirketin web sitesinde görebilirsiniz. Orada ayrıca Yönetmeliklerimizi öğrenebilir, mevcut promosyon şirketleri hakkında bilgi edinebilir, en son haberleri takip edebilir ve ilk satırınıza yeni ortaklar kaydedebilirsiniz.

Dünyanın çevre dostu ağ şirketindeki yeni Meksikalı ortaklarımıza hoş geldiniz diyor ve yeni ülkede işinizi geliştirmede size iyi şanslar diliyoruz!