Grand Marathon-2022: Moskova, Rusya. Açık etkinlik bilet satışları başlıyor

27 июля 2022

Etkinlik 10-11 Eylül 2022

Grand Marathon-2022 sona eriyor. Bu yıl Minsk, Münih, Almatı şehirler listemizdeydi ve şimdi maratonumuzun son etkinliğine hazırlanma zamanı.

Moskova, Grand Marathon-2022'nin son şehri oldu. Asırlık tarihi ile Rusya'nın başkenti, mimari çeşitlilikten hoş bir atmosfere sahip küçük kafelere kadar her şeyiyle güzeldir. Geleneklere göre, Grand Marathon son etkinliği burada gerçekleşecek: Moskova, Rusya'nın her yerinden ve coğrafyamızın ülkelerinden yüzlerce ortağı bir araya getirecek. Bu etkinlik, sadece yıllık dünya maratonunun finali değil, aynı zamanda birçok yeterlilik için başlangıç ​​olması nedeniyle önemlidir, gelecek yılki Tanıma Töreni'nde sahneyi fethetmek ve belki de tam olarak Moskova'daki etkinlikle başlayan başarı hikayelerini anlatmak isteyenler için bir başlangıç ​​noktası. 

10 eylül  Moskova'da şirketi tanımak veya önemli bir karar vermek isteyen herkesin gidebileceği açık etkinlik.. Şirketin Büyük Üstatlarından, Başkanlık Konseyi üyelerinden, Başkan Yardımcısı Inna Zabrodina'dan ve tabii ki Greenway Global Başkanı Leonid Morgunov'dan kişisel motive edici başarı hikayeleri duyacak ve büyümeniz için gerekli araçları alacaksınız.

En son şirket haberlerini ilk öğrenen siz olacaksınız, yakın gelecekte bizi nelerin ilginç ve çarpıcı beklediğini ilk ağızdan duyacaksınız.

11 Eylül, Başkan Leonid Morgunov ve şirketin Başkanlık Konseyi'nden  ustalık sınıfının yapılacağı Liderler ve Ustalar için Eğitim Günüdür.

Bugün 10 Eylül'de Moskova'da gerçekleşecek olan açık etkinlik için bilet satmaya başlıyoruz!

10 Eylül'deki açık etkinliğin programı:

  • Kayit başlangıcı: 9:00
  • Etkinlik zamanı: 11:00 – 19:00
  • Yer: «Music Media Dome»
  • Adres . Moskova, Otoyol Entuziastov, 5, bina 2

Bilet fiyatı: 490 TRY

Bilet satın al >>>

Yakında Liderler Günü için bilet satışını açacağız. Sitedeki haberleri takip edin!

 

MOSKOVA'DA GRAND MARATHON-2022'DE GÖRÜŞÜRÜZ!