Yenilikler! Bbek tekstili Green Fiber & Totty

26 сентября 2023

Ürünler satın alınabilir

Hiçbir gün önemli ve unutulmaz anlar olmadan olmaz.

Green Fiber & Totty bebek tekstili ile günlük bakımın her dakikasının neşe getirmesi için miniğinize eğlenceli bir oyun ve yeni fanteziler dünyası açın. Koleksiyonda yıkanma sırasında ve sonrasında rahatınızı sağlayacak havlu, saç bandı (türban) ve eldivenler yer alıyor. Totty'nin en sevdiği karakterleri içeren parlak tasarımın yüzünüzde bir gülümseme yaratacağı ve sizi iyi bir ruh haline sokacağı kesin.

Green Fiber & Totty ile heyecan verici yolculuğunuza hemen başlayın!

#03506EU Green Fiber & Totty bebek el havlusu, sarı

#03509EU Green Fiber & Totty bebek el havlusu, turkuaz

Sıradan el yıkamayı, bebeğin hassas cildine yumuşaklık ve temizlik veren ilginç bir oyuna dönüştürür. Kullanışlı halka, havluyu banyoda veya mutfakta duvara asmanıza olanak tanır.

Fiyat: 342,10 lira
Hacim: 9,6 PV

#03507EU Green Fiber & Totty köşeli bebek havlusu, beyaz, pembe kenarlı

#03510EU Green Fiber & Totty köşeli bebek havlusu, beyaz, mavi kenarlı

Nemi mükemmel şekilde emer ve hızla kurur. Köşe, çocuğunuzu su prosedürlerinden sonra cereyandan ve hipotermiden koruyan bir başlık görevi görür. Havlu banyodan sonra, havuzda, plajda kullanılabilir ve seyahat ederken de yanınıza alınabilir.

Fiyat: 544,70 lira
Hacim: 15,3 PV

#03508EU Green Fiber & Totty bebek saç bandı, pembe

Bebeğinizin saçını hassas yapısını bozmadan nazikçe kurutmanızı sağlar. Kumaşın yumuşak, hoş dokunuşlu yapısı nemi mükemmel bir şekilde emer ve kullanışlı bir toka bandını kafaya sabitlemenizi sağlar, böylece en huzursuz çocuğun bile başından düşmez. Evde ve plajda, duştan veya banyodan sonra günlük kullanım için uygundur.

Fiyat: 301,10 lira
Hacim: 8,5 PV

#03511EU Green Fiber & Totty bebek yumuşak eldivenleri, bej

Bebeğinizin cildini tahriş etmeden nazikçe temizler. Günlük yıkama veya banyo için uygundur. Elastik bandı sayesinde elinizden kaymaz, bebeğinizi hızlı ve kolay bir şekilde yıkamanızı sağlar. Bebek eldivenini yanınızda götürebilir ve peçete olarak kullanabilirsiniz.

Fiyat: 246,30 lira
Hacim: 7 PV

 

İYİ ALIŞVERİŞLER DİLİYORUZ!