Ödeme sırasında yeni fonksiyonlar

10 октября 2023

Güncellenen işlevsellik kullanıcılar tarafından artık kullanılabilir durumda

Arkadaşlar!

new.mygreenway.com.tr adresinden ürün sipariş etmeyi mümkün olduğunca hızlı, sezgisel ve keyifli hale getirmeye çalışıyoruz. Bugün sipariş koridoru için büyük bir güncelleme yayınladık, bu da siteyi kullanmanın ve sipariş vermenin daha da kolay olduğu anlamına geliyor.

Ne gibi yenilikler var?

  • Gelecekteki siparişler için gönderim adreslerini kaydedebilme özelliği. Artık her siparişinizde teslimat adresini doldurmak için zaman harcamanıza gerek yok; bunu sizin için biz yapacağız. Teslimat adresinizi bir kez girin; bunun hatırlayacağız ve bir dahaki sefere size önereceğiz. Ayrıca kayıtlı adresleri kolayca düzenleyebilir veya silebilirsiniz.
  • Harita üzerinde bir teslimat adresi seçme. Her sipariş teslim alma yöntemi için bir harita ekledik. Sizin için en uygun seçeneği seçin: bir harita kullanın veya adresi manuel olarak girin.
  • Tüm Sipariş Dağıtım Noktalarını tek bir harita üzerinde görüntüleyin. Filtreleri kullanarak favori şirketinizi seçin veya evinize en yakın Sipariş Dağıtım Noktalarını görün.
  • Bir kargo yöntemi seçtiğinizde, sipariş tutarı, PV miktarı ve kargo ücreti hemen görüntülenir. Şimdi ödeme işleminin 2. adımında siparişinizle ilgili tüm önemli bilgileri göreceksiniz. Pencerenin yalnızca sitenin web sürümünde mevcut olduğunu lütfen unutmayın.

Güncellenen işlevsellik, tüm kullanıcılarımız için ödeme sırasında zaten mevcuttur.

Greenway Global — her gün daha iyi olmak için çabalıyor.

 

İYİ ALIŞVERİŞLER DİLİYORUZ!