BioTrim Coconut için güncellenmiş yıkama plakaları

3 ноября 2023

Satın alınabilecek ürünler

Bazı şeyleri yıkamak özel dikkat ve özen gerektirir.

BioTrim Coconut'un hassas kumaşlarını yıkamak için geliştirilmiş formülle güncellenmiş plakaları ile tanışın.

Ürünün etkililik formülü, en sevdiğiniz şeyleri uzun süre yumuşak ve esnek tutmaya yardımcı olacak, iyonik olmayan yüzey aktif maddelerden oluşan bir kompleks olan hindistan cevizi (lauril) alkolü ve hindistan cevizi yağının dengeli bir kombinasyonudur.

BioTrim yıkama plakaları:

  • Etkililik

Çok kirli hassas kumaşların temizlenmesi için uygundur.

  • Güvenlik

Geleneksel yıkama deterjanların aksine, BioTrim plakaları, kumaşlardan tamamen durulanır, bu da yüksek hassasiyete ve alerjiye sahip için uygun oldukları anlamına gelir.

  • Çevre dostu

%100 biyolojik olarak parçalanabilen bileşim, hem bireyin sağlığı hem de bir bütün olarak çevrenin durumu üzerindeki toksik yükü artıran fosfatlar, parabenler ve klor içermez.

  • Ergonomik

Geliştirilmiş paketleme, kutu kapağını kapalı konumda sıkıca sabitlemenize olanak tanır, bu da nemin plakaların içine girmesini veya kurumasını önler ve tüm hizmet ömrü boyunca işlevsel özelliklerini korur.

  • Konfor

Hafif ve kompakt plakalar, bir seyahatte yanınıza almak için uygundur, toz gibi dağılmazlar ve beklenmedik şekilde patlamış bir çamaşır jeli kapsülü gibi bagajlarınızı doldurmazlar.

#03704 Hassas kumaşları yıkamak için BioTrim COCONUT plakalar, 38 adet

Düşük sıcaklıkta yıkama koşullarında yün, ipek ve viskozun hassas bakımı için özel olarak tasarlanmıştır. Doğal kokularla birleşen yüksek yıkama özellikleri, kumaşı hoş bir vanilya-hindistan cevizi aromasıyla doldurarak en şiddetli kirlerle başa çıkar.

Цена: 253 lira
Hacim: 6 PV

 

KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ!