Green Friday! %50'ye varan indirimler

13 ноября 2023

13-17 Kasım

İndirimli fiyatlar!

Greenway Global'in Yeşil Cuma'sı yılın en iyi alışverişlerinden bazılarının yapıldığı bir zamandır.

Bu kez sizi daha da fazla indirim ve favori ürünlerimizdeki harika fırsatlarla memnun etmeye karar verdik.

13 Kasım (başkent saatiyle 10:00) ile 17 Kasım (başkent saatiyle 23:59) arasında şirketin ürün yelpazesinin çoğunu uygun fiyatlarla satın alabilir, ayrıca Green Fiber markasının en iyi ürünlerinde 3+1 ve AQUAmagic tekstillerinde 2+1 promosyonlardan yararlanabilirsiniz.

SEÇİLİ ÜRÜN YELPAZESİNDE %50'YE VARAN İNDİRİMLER

İndirimli ürünleri "Yeşil Cuma" bölümünden satın alabilir ve sunulan ürün yelpazesinin tamamını görmek için PDF dosyasını indirebilirsiniz.

Katılımcı markalar:

Sharme Hair, doğal ve organik ürünlere değer verenler için kompakt hacimde doğal katı şampuan ve saç kremlerinden oluşan bir koleksiyondur.

Foet, güncel renklere ve hoş dokulara sahip bir dekoratif kozmetik koleksiyonudur. Artık profesyonel makyaj her kadın tarafından yapılabiliyor!

Aksesuarlar, günlük hayatınızda hiçbir günün onsuz geçemeyeceği şık yardımcılardır.

GREEN FIBER TEKSTİLLERİ İÇİN 3+1

Ürünleri "Yeşil Cuma" bölümünden uygun bir teklifle satın alabilir ve promosyona katılan tüm ürün yelpazesini görmek için PDF dosyasını indirebilirsiniz.

Nasıl çalışır?

Üç aynı tekstil ürünü satın alırsanız, dördüncüsünü hediye olarak alırsınız. Vurgulanan ürün yelpazesinden aynı üründen 3 tanesini sepetinize eklediğinizde, 4. ürün otomatik olarak sepetinize ücretsiz olarak eklenecektir.

AQUAMAGIC TEKSTİLİ İÇİN 2+1

Ürünleri "Yeşil Cuma" bölümünden uygun bir teklifle satın alabilir ve promosyona katılan tüm ürün yelpazesini görmek için PDF dosyasını indirebilirsiniz.

Nasıl çalışır?

İki aynı tekstil ürünü satın alırsanız, üçüncüsünü hediye olarak alırsınız. Vurgulanan ürün yelpazesinden aynı üründen 2 tanesini sepetinize eklediğinizde, 3. ürün otomatik olarak sepetinize ücretsiz olarak eklenecektir.

 

KEYİFLİ VE KÂRLI BİR ALIŞVERİŞ DİLİYORUZ