Satın alınması önerilen ürünler görüntüle

5 февраля 2024

Yeni işlevsellik halihazırda web sitesinde ve mobil uygulamada mevcuttur

En sevdiğiniz ürünleri her satın alışınızda keyifli bir deneyim yaşamanız için çok dilli web sitemizi ve mobil uygulamamızı güncelleyerek sizleri memnun etmeye devam ediyoruz

Harika bir haberi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz: şu andan itibaren çevrimiçi mağazaya satın alınması önerilen ürünlerden oluşan yeni bir blok eklendi. Önerilen ürünlerin konumları, çevrimiçi mağazadaki her ürün için otomatik olarak seçilir.

Artık web sitesi ve mobil uygulama üzerinden sipariş vermek çok daha kolay ve hızlı! Otomatik seçim sayesinde kullanıcılar, seçilen ürün kalemi veya sepet içeriği ile en sık satın alınan ek ürünleri kolayca bulabilirler.

Ayrıca, yanlışlıkla unutulmuş olabilecek ürünler için de kullanışlı bir hatırlatıcıdır. Yeni öneri bloğu, önemli şeylerin gözden kaçmasının önüne geçecektir.

Mevcut yeni özellikler:

  • Greenway Global çevrim içi mağazasının herhangi bir ürününde "Bu ürün, bu ürünle birlikte satın alınır" bölümü,
  • sipariş vermenin ilk adımında sepette "Siparişe ekle" bölümü.

İlgilendiğiniz ürünü sepetinize, daha önce seçtiğiniz ürünlerin yanına eklemek için satın alma butonuna tek bir tıklama yeterlidir.

Yarına kadar ertelemeyin, Greenway Global çevrim içi mağazasına gidin, yeni işlevselliği keşfedin ve daha kolay ve daha hızlı alışveriş yapın!

 

MUTLU ALIŞVERİŞLER DİLİYORUZ!