Ürün değerlendirmeleri

1 апреля 2024

Yeni işlevsellik web sitesinde ve mobil uygulamada mevcuttur

En sevdiğimiz ürünleri satın aldığımızda, her zaman özel bir duygu yaşarız ve bu duyguyu diğer insanlarla paylaşmak kesinlikle önemlidir!

Harika haberlerimiz var — artık Greenway Global ürünleri hakkında çok dilli web sitesinde veya mobil uygulamada değerlendirme bırakma seçeneğiniz var. Bu, favori ürünleriniz hakkındaki izlenimlerinizi paylaşmanın ve satın alma kararları verirken diğer kullanıcılara yardımcı olmanın yeni bir yoludur.

Çevrim içi mağazadaki her bir ürün, anonim olarak da dahil olmak üzere herhangi bir yetkili ortak veya müşteri tarafından bırakılabilecek ortalama bir değerlendirme derecesine ve incelemelere sahip olacaktır. Bir kullanıcı her ürün için yalnızca bir değerlendirme bırakabilir.

 

_blank

 

Ürünler hakkındaki görüşleriniz bizim için daha büyük önem taşımaktadır. İzlenimlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin; bu, sizden daha fazla geri bildirim almamıza ve tüm kullanıcıların ürünleri daha iyi anlamasına yardımcı olacaktır. Alışveriş deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmanızı ve her bir alışverişinizden keyif almanızı sağlamak istiyoruz.

Çevrim içi mağazaya gidin, yeni işlevselliği keşfedin ve duygularınızı paylaşın!

 

İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ!