Green Friday! Ek ürün yelpazesinde -%20'ye varan indirim

23 мая 2024

23 - 24 Mayıs

İndirimleri kaçırmayın!

Daha fazla ürünü 23 Mayıs (Başkent saati ile 10:00) ile 24 Mayıs (Başkent saati ile 23:59) arasında uygun fiyatlarla satın almak için bu eşsiz fırsatı kaçırmayın. Green Fiber, Green Fiber.Mop, Enjoy Care, BioTrim, AQUAmagic ve Sharme Essential ürünleri ile Green Friday'in son günlerini daha da kazançlı geçirin.

"Yeşil Cuma" bölümündeki büyük indirimleri yakaladığınızdan emin olun.

Önemli! Yeşil Cuma'ya katılan ürün sayısı sınırlıdır, bu nedenle özel bir ürün yelpazesini promosyon fiyatından satın alma imkanı, promosyonun belirtilen bitiş tarihinden önce sona erebilir.

Web sitesinde, mobil uygulamada ve Greenway Marketlerinde promosyona katılan tüm ürün yelpazesini tanımanız için, tüm ülkeler için promosyon ürünlerinin bir listesini içeren kullanışlı dosyalar hazırladık.

Katılımcı markalar:

Green Fiber, ev temizlik tekstillerinin amiral gemisi koleksiyonudur, benzersiz teknolojisi temizliği sağlar ve ek deterjan olmadan mükemmel sonuçları garanti eder.

Green Fiber. Mop, fazla çaba harcamadan mükemmel bir şekilde temiz bir ev için verilen mücadelenin ana yardımcılarıdır. Püskürtücülü paspas, kovalar ve bezler olmadan günlük temizlik için yeni bir format açar. Ve klasikleri sevenler için, kuru ve ıslak temizlik için iki değiştirilebilir başlığa sahip evrensel bir paspas işinizi görecektir. Her durumda, Green Fiber.Mop ile zemin yüzeyleriniz tertemiz parlayacak!

Enjoy Care, modern ünlü kokulardan ilham alan % 20 uçucu yağ içeriğine sahip parfümlerdir, bu nedenle parfüm kompozisyonları size tanıdık gelebilir ve belki de uzun zamandır sevilmiş olabilir.

BioTrim, eviniz ve eşyalarınız için etkili, çevre dostu ve güvenli bakım arayışıyla oluşturulmuş bir ürün serisidir. Tüm BioTrim ürünleri çevre dostu formülasyonlarla tasarlanmıştır ve güvenli ve biyolojik olarak parçalanabilir bir bileşime sahiptir.

AQUAmagic, birçok kişi için ev alanındaki herhangi bir yüzeyden en zor kirlerin bile çıkarılmasında vazgeçilmez bir yardımcı haline gelen bir tekstil koleksiyonudur.

Sharme Essential, tüm durumlar için özenle seçilmiş doğa kokularından oluşan bir uçucu yağ koleksiyonudur. Solunduğunda veya cilde uygulandığında, ruh halini ve refahı iyileştirmeye, kozmetik kusurlarla başa çıkmaya veya sadece bir odayı hoş aromalarla doldurmaya yardımcı olurlar.

 

EN İYİ İNDİRİMLER İÇİN GİDİN!