ABD'li dev Jeunesse Global, Greenway Global ailesinin bir parçası oldu

13 июля 2024

13 Temmuz 2024'ten itibaren

Greenway Global ve Jeunesse Global devasa büyümelerini sürdürüyor.

Greenway Global dünya çapında başarılı bir şekilde büyümeye devam ediyor ve MLM endüstrisinde önemli bir oyuncu olarak tanınıyor.

Güç ve etkinin birleştirilmesi, bu iki büyük ağ şirketinin ağ sektöründeki lider konumlarını pekiştirecek, büyümeyi hızlandıracak ve iş ortakları ve müşteriler için yeni fırsatlar yaratacaktır.

Stratejik ortaklık, tüm ağ endüstrisindeki devler arasında bu kadar büyük ölçekli bir ittifakın ilk örneğidir. Jeunesse Global tüm ağ sıralamalarında yer almakta ve 100'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Greenway Global ise ağ pazarında büyümede lider konumundadır. Her iki şirket de halihazırda dünya çapında güçlü konumlara sahip.

Ortaklığın temel amacı birbirlerini güçlendirmek, en iyi uygulamaları ve deneyimleri paylaşmak ve ortaklar ve müşteriler için yeni fırsatlar yaratmaktır.

Greenway Global'in kurucusu ve başkanı Leonid Morgunov, "Yıllık satışlarda 1 milyar dolara ulaşma hedefimiz hiç bu kadar yakın olmamıştı" dedi.

Greenway Global ve Jeunesse Global, dünyanın dört bir yanındaki ortaklarına ve müşterilerine etik, güvenlik ve istikrarı garanti eder.

İki şirket, en iyi uygulamalarını ve kaynaklarını birleştirirken bağımsız olarak faaliyet göstermeye devam edecek.